Despre noi

Magazinul online www.comidaspepe.com aparține companie JAM SPANIA SRL, inițiativă de familie, recent creată în regiunea  MURES.

La fel ca multi dintre dvs. (rezidenti spanioli din romania si cetateni romani care au locuit in spania), primeam si eu pachete cu acele produse pe care fie nu le puteam cumpara aici; fie aveau un cost prea ridicat. Un alt inconvenient era faptul ca din diferite motive, imi era incomod sa merg sa ridic acele pachete, la o anumita adresa sau anumita ora/zi din saptamana. Un alt aspect important era, ca aceeasi operatiune trebuiau sa o faca familiarii mei, dupa ce adunau toate produsele, cumparate in mai multe locuri pentru a economisii bani, deoarece la toate acest cheltuieli se mai adauga si costul transportului. 

Din aceste motive, sa născut Comidas Pepe, o inițiativă în care oferim produse spaniole direct în casa dvs., pentru un confort mai mare pentru dvs. și familia dvs.

Comidaspepe.com este importator și distribuitor de produse exclusiv spaniole, colaborând cu branduri de prestigiu din Spania și selectând produse tradiționale din țară cu un raport de calitate / preț fără precedent.

Magazinul online www.comidaspepe.com, pe lângă varietatea de produse, este împărțit în șapte secțiuni dintre cele mai variate. In Aceste secțiuni veti găsi  o varietate de conserve (atât legume și pește), cat si sosuri si condimente, feluri de mâncare pregatite pentru atunci când nu avem timp sa gatim, sau secțiunea de mezeluri, esențiale în orice magazin alimentar spaniol. Un site simplu și intuitiv, cu oferte și reduceri constante.

De asemenea, avem un chat în magazinul nostru, unde puteți rezolva orice fel de îndoieli și totodata face sugestii despre produsele oferite. De asemenea, ne puteți consulta despre orice alt produs de care ați putea fi interesat sau pur și simplu să ne spuneți despre orice aspect pozitiv sau negativ al web-ului, orice comentarii făcute cu respect vor fi bine primite. Vom fi bucuroși să vă ajutăm și întotdeauna cu un tratament deosebit.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop